PIKANTO CHICKEN & BURGERS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1488 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pikanto Chicken & Burgers. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 22:28 Vorige keer mn cola blikje vergeten bij te zetten maar goed gemaakt bij de volgende bestelling. Echt top! Bestel hier regelmatig.
5 okt 2022 om 19:36 Top
3 okt 2022 om 9:48 Bezorger doet stoer & uit de hoogte. Heb de burgers tot de helft gegeten en weggegooid. Smaakte niet. Heb ook nooit komkommer op een burger gezien, dus was best raar
1 okt 2022 om 22:08 Jammer genoeg me saus vergeten
30 sep 2022 om 22:16 Top kwaliteit!
30 sep 2022 om 22:14 Heel erg jammer dat ze de mayonaise en bbq saus waren vergeten.
25 sep 2022 om 21:21 In 1 woord..geweldig. Geen commentaar! Eten was perfect gaar en heerlijk. De bezorger was uiterst vrolijk en zeer gezellig en netjes. Prijs kwaliteit verhouding prima. We gaan zeker nog een keer bestellen!
23 sep 2022 om 22:42 Food was 10/10 really hot and really fresh came in 15 mins aswell
23 sep 2022 om 20:18 Weer lekker gegeten bij pikanto, Lekker op tijd!! Aanrader
17 sep 2022 om 0:37 Lekker vers zoals altijd gewend. Pikanto burger menu en pikanto kip stukken. Bezorgd ook op tijd zoals gevraagd.
15 sep 2022 om 8:47 Pikanto de patat waren in het begin heerlijk. Gisteren avond ik dacht ik kom van werk dus ik ga weer lekker bestellen. Nou ik kreeg letterlijk oude patat ze waren heel hard. Het is al de tweede keer dat ik dit mee maakt.
12 sep 2022 om 19:50 Ewa ishn drerrie kwam eten brengen, respect naar hem dat hij zonder google maps adres heeft gevonden. Waarschijnlijk was zijn 4g bundel op. Telefonisch hem de weg gewezen en gelukkig gevonden. Eten was daardoor wel erg nat, maarja hoort erbij.