PIKANTO CHICKEN & BURGERS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1701 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pikanto Chicken & Burgers. Meer weten? Ontdek meer

31 mrt 2024 om 10:09 De beste fried chicken in Rotterdam. Als je in de zaak komt zie je ook hoe schoon ze zijn, en heel vriendelijk. Ik kom hier al jaren en de kwaliteit blijft goed. Nu eindelijk bezorgd in mijn wijk. Jullie zijn geweldig!
30 mrt 2024 om 19:33 Tevreden!!!
17 mrt 2024 om 20:06 Vriendelijk personeel en bezorger.
15 mrt 2024 om 19:48 YES! EINDELIJK bezorgen jullie weer in mijn buurt! jullie eten is pure perfectie! Ga nooit meer weg aub
9 mrt 2024 om 20:18 Altijd goed, vers en krokant! Vandaag ook weer afgehaald bij deze vriendelijke verkopers! Thanks :)
9 mrt 2024 om 9:30 Great crispy chicken. love the spice
5 mrt 2024 om 22:24 Eten was heerlijk en was snel klaargemaakt voor afhaal.
4 mrt 2024 om 8:22 Ik kom hier vaker. Altijd goede kwaliteit kip en snel gemaakt! Super vriendelijke personeel ook.
15 feb 2024 om 22:47 Eten viel zwaar tegen! Brood van mijn burger was oud. " gegrilde kip"was alles behalve gegrild.
14 feb 2024 om 22:47 Eten was er in prima tijd en nog goed warm. Vegetarische burger zou ik echter niet aanraden. De burger zelf is vrij flauw van smaak. Had gehoopt op meer ‘vleesachtige’ burger (denk aan beyond burger). Dit was beetje smakeloze gefrituurde hap.
7 feb 2024 om 21:52 Good food! Keep up the quality!